PT SMALL GROUP MAMMA BABY

I höst kommer jag att erbjuda två PT Small Groups för nyblivna mammor och en fortsättningskurs för de som har kommit igång något mer med sin träning men vill och behöver ha vidare stöttning i sin återträning efter graviditeten.

Vi fokuserar på att stärka de muskler som har blivit försvagade under graviditeten och öka rörligheten i kroppen. Vi lägger fokus på aktiveringsövningar och på att stärka kroppen inifrån och ut. Dessa två steg måste göras innan en kan börja belasta kroppen med tyngre träning. Fortsättningsgruppen vänder sig till kvinnor som har kommit något längre i sin återträning, men vi kommer att arbeta med att aktivera och stärka bålen men fokus ligger också på något mer belastande övningar och rörlighetsträning.Träningen anpassas efter behov och önskemål i stort. Båda kurserna pågår i sex veckor och kommer att vara dagtid med start i oktober och november. Läs mer på hemsidan för vidare information. 

Min uppgift är att planera träningen och jag ser över teknik och utförande av övningar som vi justerar och utvecklar med progression. Barn är välkomna, men du ansvarar själv för ditt barn under träningspassen.

Redan nu finns information om PT Small Group viktminskning som kommer att starta i februari 2017. Kursen är upplagd på sju veckor och vänder sig till dig som är intresserad av att göra en livsstilsförändring och vill lära dig hur du ska äta och träna för att nå dina mål. Du får möjlighet att träna tillsammans med en personlig tränare i grupp och får stöttning och rådgivning om kosten och hur den påverkar kroppen och den träning du utför.

Här kan du läsa mer information. Bokning görs via hemsidan via kontaktformulär eller på mail till cecilia@levalange.com

img_0243img_0279

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s