Det händer aldrig något roligt i mitt liv

I mitt liv händer det spännande saker. Ganska ofta faktiskt. För att jag ser till att det blir så. Det innebär inte att allt som händer i mitt liv är rockigt och fräsigt och roligt. Det innebär att jag tar möjligheter när de kommer men att jag också gör misstag på vägen. Ibland är det svårt. Det medger jag, men för det mesta är det roligt och utvecklande. När det inte är det så gör jag det ändå för att tänja på mina gränser och komma vidare i livet.

Idag börjar jag exempelvis på mitt nya jobb. Efter åtta år som lärare ska jag testa någonting nytt. Det känns superhäftigt och jätteroligt men samtidigt skrämmande. Jag vet ju vad som förväntas av mig på mitt gamla lärarjobb medan det här är något nytt. Många nya arbetsuppgifter väntar och utmaningar att bita i. Precis som jag vill ha det.

Det är ganska vanligt att höra människor säga att det aldrig händer något roligt och spännande i deras liv. Det är ganska vanligt att höra människor säga att det aldrig händer något där de bor. Kanske allra helst om en bor i en småstad som jag gör. Lite provocerande (men också nyfiket!) kan jag då ställa frågan:

Vad gör du gör att det ska hända spännande saker? Tar du steget ut i det du inte känner till? Hänger du med på aktiviteter som faktiskt finns där du bor? Om svaret är nej finns det stora möjligheter till att det k a n börja hända saker i ditt liv. Tro mig. Du är bara ett steg ifrån att få uppleva nya saker. 

Det händer att jag hör att Vimmerby är svårt. Att det är svårt att få människorna som bor här att hänga med när nya saker anordnas – allra helst om det kostar pengar. Det har liksom blivit en trygg mening att säga. En snuttefilt att krama hårt istället för att faktiskt testa någonting nytt. Kanske är det så att människor i mindre städer använder sådana bortförklaringar som skäl till att inte behöva testa någonting nytt. För ingen annan gör ju det ändå.

 

img_1411

Om du som bor i Vimmerby med omnejd (vi har å andra sidan ett helt hotell till förfogande så även långresta kan komma till oss!) är sugen på något spännande och roligt och tycker att det a l d r i g händer något roligt (vilket jag hör sägas ofta!) tycker jag att just du ska komma på vår Inspirationsafton på Mässhallarna den 2 februari. Om du behöver pepp och energi som faktiskt räcker hela våren är det här kvällen för dig.

Det kommer att hända massa roliga saker den kvällen. Du kommer att få nya insikter. Du kommer att känna igen dig. Du kommer kanske skratta och gråta. Du kommer att få ny energi. Du kommer kanske att förstå vad som är viktigt i just ditt liv. Att du inte behöver jämföra dig med andra eller ideligen sträva efter att vara så där perfekt. Att du redan är perfekt som du är och att du alltid har varit det.

Kom ensam eller ta med en vän. Du kommer inte att ångra dig. Eventet kostar 495 kronor och då ingå middag och dessert, bubbel och mingel vid ankomst samt inspirationsshow med Amanda Karlsson, Thomas Borg och undertecknad.

nes271116_0011

Anmälan görs till cecilia@bodygym.se Ni är alla varmt välkomna till att bidra till att den här kvällen blir inspirerande, energigivande och rolig. Vi lovar att bjuda er på en mental boost och vi lovar att utmana ert sätt att tänka – om er själv, om andra och om livet. Vi lovar att ge er pepp!

Sista anmälningsdag är 26 januari och sista dag att betala eventet är 30 januari. Biljetterna hämtas på Hotell Ronja eller enligt överenskommelse (maila mig så löser vi alla frågor på vägen). Ställ alla frågor du behöver veta innan och häng med. Det är en kväll ni inte vill missa.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s