Tänk vad mycket fint vi tänker om varandra som vi aldrig berättar

God morgon!

Den här helgen har vi varit lite krassliga i familjen. Siribarnet har haft feber och jag har haft ont i halsen. Ingen träning sedan i tisdags! Men jag lever som jag lär och tränar inte med halsont. Idag känns det något bättre, men jag får troligen vänta ett par dagar innan jag kickar igång med fysisk aktivitet. Fokus för mig; bra mat i bra mängd och ge kroppen schyssta förutsättningar för att friskna till.

Mina veckor är tämligen fullbokade just nu och det är jätteroligt. Det var nog den största grejen för mig när jag bestämde mig för att starta eget företag; tänk om jag inte får några kunder? Hur många kunder behöver jag varje vecka för att det över huvud taget ska gå ihop sig? Jag har fått en fin start och även om det hela tiden är en berg- och dalbana att vara sin egen chef är jag otroligt glad att jag vågade ta steget. I veckan tänkte jag återkomma med nya tider för Mammagrupper och en Workshop om träning efter graviditet som kommer inom kort. Håll utkik om du är nyfiken och intresserad.

Idag tänkte jag påminna om värdet i att ge andra människor komplimanger. Vi tänker ju bra och fina och härliga saker om människor i vår omgivning som vi aldrig säger. För att vi inte vågar, för att vi får för oss att det inte passar sig, för att det kan kännas pinsamt. Många har svårt att ta komplimanger och därmed kan vi ibland låta bli att ge sådana. Men strunta inte i att ge en komplimang för att du inte vet hur den ska mottas! Hur någon annan reagerar är inte ditt ansvar; ditt ansvar är att sprida härlig energi till människor i din omgivning och ett sätt att göra det är att bekräfta och ge uppmuntran. Det är härligt att vara en sån som ger tycker jag men det är också supermegahärligt att få kärlek.

En enda snäll kommentar kan förändra en hel dag. Du vet ju själv hur glad du blir när någon uppmärksammar dig, eller hur? Så säg något fint du tänker om andra idag och sprida kärlek. Det kommer att göra skillnad – för dig för att du vågar och för den som får motta dina tankar. Jag l o v a r. Säg vad du tänker till någon som ger dig energi, kärlek och positiv uppmärksamhet. Berätta för din kollega hur duktig hen är på sitt jobb, berätta för en förälder som kämpar hur bra hen är, hur nöjd du är med pedagogens insats på förskolan eller skolan, hur mycket energi träningsinstruktören ger eller precis vad som helst. Ge kärlek till människorna i din omgivning.

img_1690

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s