September blev november

September blev november. Helt galet, faktiskt.

Jag har haft en höst som också varit helt galen. Galen som i rolig, utmanande, utvecklande och lite smått hysterisk. Veckorna har sprungit förbi och jag har jobbat mycket. LEVA LÄNGE som företag har peakat och jag har haft äran att träffa många olika människor. Jag lever, andas och arbetar med träning och hälsa, hela dagarna. Jag har snart arbetat på Body Gym & Relax som riktig anställd och inte enbart träningsinstruktör i ett år. Ett år! Det är också himla galet när en tänker på det. Det känns som att jag alltid har jobbat där och att jag aldrig har varit språklärare. Nästan tio år av mitt liv som känns så långt borta. Märklig känsla det där när en hittar rätt i livet.

Jag saknar att skriva. Det är bara det att skrivande för mig är en kreativ process som tar tid. Jag har aldrig varit den som kan få ner sammanhängande ord och meningar i farten utan måste alltid smaka på formuleringar, tankar och känslor innan jag jag kan publicera. Kanske har jag också kommit förbi stadiet då jag gillar idag har jag-inlägg eller så är jag bara ovan numera. Jag vet faktiskt inte. Oavsett saknar jag att skriva.

Nå väl.

Under november månad går jag en utbildning till licensierad kostrådgivare genom The Academy. Jag har varit i Stockholm stora delar av det här året (också galet!). Precis som vårens utbildning får jag med mig sjukt mycket bra kunskaper. Att ta steget och gå ytterligare utbildning inom personlig träning och kostrådgivning har varit fantastiskt. Kostsamt och energikrävande, absolut, men ofantligt utvecklande. Jag kan landa i en helt annan kunskap, en helt annan säkerhet och trygghet. Jag kan utbilda, lära och hjälpa mina kunder på en helt annan nivå. Och om det är något som jag brinner för och drivs av är det att hjälpa människor: att bli friskare, starkare och gladare. Att tycka bättre om sig själva, att må bättre och leva ett längre liv. Därför är den här utbildningen så otroligt viktig för mig: för jag utmanas hela tiden ju fler människor jag träffar.

Om det är något jag har insett de senaste dagarna är det att det finns många människor som behöver mig. Som behöver alla oss som jobbar med fysisk aktivitet, hälsa och välmående. Det var inte så att jag inte visste det tidigare; jag har bara sett det från en annan vinkel. Det är väl det som är det fina med att utbilda sig – forskning, insikter och djupare förståelse. Jag har kunskapen och ni har behovet. Ännu en stor anledning till att drivas av att jobba med det jag älskar: det finns många som behöver mig. Jag gör skillnad på ofantligt många plan.

img_0609

By the way; har ni sett vilket långt hår jag har fått? Och då har jag ändå nio månader på mig att spara till the Big Bröllopsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s