OM CILLA

Jag heter Cecilia Stålhandske och har bloggat sedan många år tillbaka. Så länge jag kan minnas har jag älskat att skriva. Att uttrycka mig i skrift har varit ett ovärderligt verktyg för mig att kanalisera mina känslor och inte minst för min personliga utveckling. Och jag gillar ju det här med personlig utveckling. Genom att blogga och kommunicera med andra lär jag mig hela tiden om min egen in- och utsida. Något som på många sätt också är syftet med att driva den här bloggen: utveckling. Min förhoppning är att kunna inspirera, motivera och peppa dig till att leva ett rikare liv. Jag önskar att varje människa tar möjligheten att utvecklas och bli sitt bästa jag. Jag vill att du ska ta steget och vara kapten på din båt. Att vara kapten på sin båt handlar om att själv äga sitt liv och ta kontrollen över sitt agerande, sin hälsa och sitt välmående för att kunna leva det liv en vill leva. Jag tror helt och fullt på att välmående kommer från insidan och att vi kryddar tillvaron genom att skratta med hjärtat, träna och äta mat som gör kroppen glad.

Jag arbetar som språklärare på gymnasiet och tycker mycket om att arbeta med ungdomar. Sommaren 2014 utbildade jag mig till personlig tränare och kostrådgivare på DS Personal Training School. Våren 2016 gick jag en vidareutbildning till certifierad mammamagetränare för Katarina Woxnerud. Numera kombinerar jag min tjänst på gymnasiet med att driva mitt eget företag LEVA LÄNGE och finns som personlig tränare och kostrådgivare på Body Gym & Relax i Vimmerby. På levalange.com hittar du information om mina tjänster.

Jag brinner för träning och hälsa, men skriver gärna om personlig utveckling, självkänsla, psykisk ohälsa och andra viktiga saker som livet fylls utav. Jag har en strävan om att lyfta allt det där som vi inte pratar om. Jag tycker att det är alldeles jätteviktigt och nödvändigt att dela med sig om sådant som är svårt och obekvämt eftersom jag tror att igenkänning är viktigt för oss människor. Det utvecklar! Om jag vågar vara öppen och ärlig med mina känslor och charmiga brister och skavanker kanske du också vågar prata om det som är svårt.