Träning efter graviditet: nya grupper för våren

Nu har jag satt nya datum för ytterligare två PT Small Groups för våren. Två gruppstarter i mars (tisdag 14 mars och onsdag 15 mars 9.30-10.30) och två gruppstarter i maj (tisdag 9 maj och onsdag 10 maj 9.30-10.30) . Nivå 1 handlar om att hitta tillbaka till muskelarbetet i bäckenbotten och djupa magen, öka rörligheten i kroppen och stärka de muskler i stort som har blivit försvagade under graviditeten. Nivå 2 är progression där vi fortfarande arbetar med att aktivera och stärka bäckenbotten och djupa magen men adderar lite mer belastande träning, i fin takt och lagom nivå givetvis. Varaktigheten är sex veckor och din investering är 1200 kronor. Träningen hålls på BODY Gym & Relax och där tränar du som klient självfallet kostnadsfritt under de tillfällen Mammagruppen hålls.

img_0218img_1767

Gruppträningen är perfekt för dig som vill återträna på ett säkert och effektivt sätt efter graviditet och förlossning och som vill träna med personlig tränare och tillsammans med andra. Det brukar vara ett bra första steg för att komma igång med träning efter graviditet. För mer information kan du läsa mer på min hemsida. Du hittar den här.

Bokning görs via mail till cecilia@levalange.com Anmälan är bindande men det går bra att överlåta sin plats till någon annan om du får förhinder att delta.

Jag har fått önskemål om mammagrupper på helgen. Vid flertal intresseanmälningar kan det komma att bli en sådan grupp. Önska på, det kostar ingenting!

Varmt välkommen!

Lämna en kommentar